Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 29.05.2019 17:36
Кількість переглядів: 277

28 травня 2019 р. відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради, головним питанням якого було знаходження ефективних рішень щодо поліпшення фінансового стану КП «Водоканал».
Взявши до уваги той факт, що з боку керівництва підприємства КП «Водоканал» не надійшло жодних пропозицій покращення свого фінансового стану, окрім клопотання про підняття тарифів на послуги, було прийняте рішення зобов’язати Ігоря Сімборського в повному обсязі погасити існуючу заборгованість за електроенергію та по всіх обов’язкових податках і зборах. Всі надходження підприємства використовувати виключно для першочергових платежів: заробітну плату та пов’язані з нею нарахування, загальнообов’язкові податки та платежі, спожиту електроенергію.
Одним із вирішення проблем КП «Водоканал» є активізація роботи по виявленню необлікованого споживання води і втручання в прилади обліку води та в порушення правил водопостачання та водовідведення. Це проблеми , які вже не вперше обговорюються в Тальнівській громаді.
Також керівника КП «Водоканал» члени виконавчого комітету зобов’язали подати інформацію щодо ряду фінансово-економічних, виробничо-технічних та соціальних заходів; провести аналіз економічного обгрунтування нині діючого тарифу; подавати до органу управління письмовий звіт про фінансово-господарську діяльність за попередній місяць.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора