Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Здрастуй, літо - 2019

Дата: 04.06.2019 08:45
Кількість переглядів: 442

    3 червня 2019 року для школярів відбулось свято «Здрастуй, літо – 2019», приурочене Міжнародному дню захисту дітей, та являло собою відкриття табірних змін і початок організації дитячого дозвілля під час літніх канікул.

    Ведуча заходу, заступник директора з виховної роботи  Тальнівського НВК «ЗОШ I-IIIcт.№1-гімназія», Людмила  Васільєва привітала всіх із настанням найулюбленішої пори року та найдовшими шкільними канікулами, під час яких можна радіти довгожданому сонечку, більше часу проводити на свіжому повітрі, врешті, поєднувати гарний відпочинок та  пізнавати щось нове під час походів та екскурсій.

    Присутні на святі учні були поділені на 2 табори: Тальнівський економіко-математичний ліцей та Тальнівський НВК «ЗОШ I-IIIcт.№1-гімназія». Між таборами були проведені різні конкурси та змагання.

     У кінці заходу діти показали танцювальний флешмоб та від відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради отримали в подарунок спортивний інвентар.        Загалом у Тальнівській ОТГ на базі середніх навчальних закладів  на період з 3 по 14 червня  відкрито 5 таборів:

-«Сузір’я» -  НВК «ЗОШ I-III ст. №1-гімназія», м.Тальне;

-«Щасливе гніздечко» - ЗОШ I-II  №3, м.Тальне;

-«Веселкова країна» - ЗОШ I-III ст. №2, м.Тальне;

-«Драйв» - економіко-математичний ліцей, м.Тальне;

-«Сімейка» ЗОШ I-III ст., с.Соколівочка.

      Педагоги-вихователі таборів відпочинку організовуватимуть для дітей веселе та цікаве проведення часу, а кухарі готуватимуть смачні сніданки та обіди зі збільшеною кількістю овочів та фруктів, та, до того ж, у літнє «табірне» меню будуть включені деякі страви, запропоновані відомим ресторатором Евгеном Клопотенком.

      Приємно відзначити, що на честь свята – Міжнародного дня захисту дітей - відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради організував безкоштовну поїздку 60 дітей до м.Умань 1 червня та 30 дітей - 2 червня.

      Дбатимемо про здоров’я  і самопочуття дітей Тальнівської ОТГ, їхнє дозвілля і всебічний розвиток,  вони - наше майбутнє, опора, надія та сила!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора