Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

День захисту дітей у селах Тальнівської ОТГ

Дата: 03.06.2019 11:42
Кількість переглядів: 303

Гарні та захоплюючі свята пройшли в День захисту дітей у селах Тальнівської ОТГ – Червоному та Здобутку.

      Лідером першочервневого свята по кількості малечі, що приймала участь у святі, стало с.Здобуток . Майданчик біля Здобутківського СБК-філії  КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля» зібрав понад 30 діток різного віку: від 1,5 до 15 років.

     Директор клубу Віра Боровець та художній керівник Люся Чурпіта організували незабутнє свято, насичене веселими конкурсами, іграми, розвагами, які принесли масу приємних вражень і позитивних емоцій. Гуртом діти продемонстрували  флешмоб під пісню «Годі, браття, сумувати!», взяли участь у краєзнавчій вікторині та разом із мамами, бабусями малювали патріотичний малюнок на асфальті.

    У кінці свята всі діти отримали морозиво.

    У с.Червоне у парку біля клубу в цей день також розважали винуватців свята. Всього було 22 діток (при загальній чисельності населення близько  200 осіб) віком від 4 до 15 років.

Директор Червонянського СК-філії  Леся Мовчан провела між дітьми гру-квест «Стежками України»,а також ігри «Перейти Дніпро», «Утримати м’яч» та інші.  Захопив усіх конкурс малюнків на асфальті, де підростаюче покоління малювало рідне село із всіма вулицями, будівлями та навіть рослинністю, що знаходиться в ньому. Свято супроводжувалося варінням каші на вогнищі та , згодом, і  приємне її поїдання.

В кінці свята всіх дітей частували  солодощами.

  На обидва свята  з дітьми приходили дорослі, які теж на якийсь час поринули в світ дитинства, мрії і казки, який подарували організатори свята, а все святкове дійство було сповнене любові до дітей, до України, до нашого майбутнього.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора