Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Білокінь Іван Ананійович відсвяткував 90!

Дата: 07.06.2019 17:36
Кількість переглядів: 407

Славний 90-річний ювілей 6 червня 2019 року відзначив житель м. Тальне Білокінь Іван Ананійович.
Трудовий шлях його проходив у колишній Тальнівській школі-інтернаті та Гордашівській загальноосвітній школі, а в будинку дітей та юнацтва у 80-90-х роках працював керівником вокально-інструментального гуртка та керівником ансамблю сопілкарів. 
Будучи педагогом за покликанням, він прищеплював любов до музики дітям, які згодом обирали професію, пов’язану з музичним мистецтвом. У домашньому арсеналі музиканта залишились інструменти, які піддавались і досі піддаються вправним рукам Івана Ананійовича:баян, сопілка, труба, гітара. А під гру ще й підспівує!
У гості до іменинника в цей день прибули начальник служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради Лариса Шевцова та директор Будинку дітей та юнацтва Тетяна Чмига. Колишнього колегу, нинішнього ювіляра вони привітали з Днем народження, побажали довгих років життя, вручили квіти і подарунки.
Ювіляр у свої 90 ще бадьорий, енергійний та завзятий, обходить домашнє господарство і на відповідь, у чому секрет Вашого довголіття, він відповів : «У праці, музиці, пісні». Тож бажаємо імениннику дожити ще до 100-річного ювілею при гарному здоров’ї, оптимізмі та світлій пам’яті. Зі святом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора