Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Святкування Дня медичного працівника

Дата: 14.06.2019 17:21
Кількість переглядів: 722

       Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника, яке відзначається у третю неділю червня, у Тальнівському районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди свята. Повна зала зібрала медичний персонал: лікарів, фельдшерів, медичних сестер, акушерів та численну аудиторію, яка причетна до цієї події.

       Привітати працівників медичної галузі, висловити слова вдячності за збережені життя і здоров’я, за щогодинну корисну працю  прибув міський голова Олексій Юрченко. Відповідно до рішення  виконавчого комітету Тальнівської міської ради очільник Тальнівської ОТГ нагородив Почесними Грамотами виконавчого комітету Тальнівської міської ради за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я з нагоди відзначення професійного свята – Дня медичного працівника:

-завідувача відділенням анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, лікаря-анестезіолога КНП «Тальнівська ЦРЛ» Цвика Миколу Володимировича;

-завідувача інфекційним відділенням, лікаря-інфекціоніста КНП «Тальнівська ЦРЛ» Румянцева Станіслава Станіславовича;

-завідувача фельдшерсько-акушерського пункту, акушерку ФАП с.Соколівочка Каплюченко Любов Петрівну;

-завідувача  фельдшерсько-акушерського пункту, сестру медичну ФАП Здобуток Рушай Галину Володимирівну;

-завідувача  фельдшерсько-акушерського пункту, сестру медичну ФАП с.Червоного Пятничук Тамілу Миколаївну.

Всім, хто служить медицині, нехай в житті буде все необхідне для щастя, нехай ваша праця буде гідно оцінена, завжди вам залишатися героями сучасності, з легкістю перемагати будь-яку недугу і пишатися своєю професією! Хай щастить!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора