Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 14.06.2019 18:52
Кількість переглядів: 314

 14 червня 2019 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. На обговорення членів виконкому виносився ряд питань, за результатами розгляду яких приймалися відповідні рішення.

    На виконання ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.1 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Комплексної програми «Освіта Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2021рр.», з метою проведення та відпочинку дітей пільгових категорій в Тальнівській об’єднаній територіальній громаді влітку 2019 року,  виконавчий комітет міської ради вирішив оздоровити та надати відпочинкові послуги дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та дітям інших пільгових категорій у межах кошторису.

    Відповідно до рішення виконкому було затверджено звіт «Про виконання у 2018-2019 навчальному році Програми «Обдаровані діти на 2018-2023 роки»», при чому на відділ освіти, молоді та спорту було покладено обов’язки організації виконання даного рішення, сприяння розвитку обдарованості здобувачів освіти та забезпечення морального і матеріального заохочення дітей, які мають високі здобутки.

   Члени виконавчого комітету переглянули штатні розписи комунальних підприємств Тальнівської міської ради та погодили їх у КП «Гірський Тікич» та КП «Ритуал». Штатні розписи КП «Наш Дім» та КП «Водоканал» за рішенням виконкому було повернуто на доопрацювання із запропонованими змінами.  

      Одним із важливих питань було затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади. Відповідно до Положення було передбачено перелік  платних послуг у закладах культури з метою покращення та удосконалення культурно-масової роботи в об’єднаній територіальній громаді, поліпшення  матеріально-технічної бази закладів культури та поліпшення якості і оперативності обслуговування користувачів за рахунок надання платних послуг.

        Крім того, на засіданні виконавчого комітету були розглянуті інші питання, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора