Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Профорієнтаційна робота служби зайнятості в літніх таборах

Дата: 18.06.2019 16:48
Кількість переглядів: 425

З початком літніх канікул профорієнтаційна робота у службі зайнятості набуває нових форм. Щоб відпочинок дітей став змістовним і корисним потрібно правильно його організувати. До роботи вихователів пришкільних таборів долучаються й фахівці служби зайнятості, які заздалегідь планують свою профорієнтаційну роботу.

Так, 11 червня фахівець Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Вікторія Школьна  провела інтерактивний захід для молоді  в пришкільному таборі відпочинку Тальнівської ЗОШ №3.

         Метою зустрічі було розширення проінформованості дітей про світ професій; надання профорієнтаційної допомоги у свідомому професійному самовизначенні через пізнавально-розважальні форми профорієнтаційної роботи; сприяння розвитку у молоді спрямованості на самопізнання і власну активність як основи професійного самовизначення; популяризації професій, які є актуальними на ринку праці регіону серед учнівської молоді; формування в школярів свідомого ставлення до вибору професії.

Дітям у жвавій та веселій атмосфері допомогли зорієнтуватися у величезному світі професій, задуматися над власним професійним вибором. І все це вони робили, граючись, відгадуючи загадки, беручи участь у різноманітних конкурсах, зокрема конкурсі малюнку на папері «Моя майбутня професія». Всього заходом охоплено 45 дітей.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора