Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

"Лідер читання" у Тальнівській дитячій бібліотеці

Дата: 20.06.2019 13:00
Кількість переглядів: 331

Діти-школярі вже насолоджуються першими тижнями літніх канікул. Провести вільний час із користю, підвищивши рівень інтелекту, креативності, покращивши пам’ять і розвинувши гнучкість мислення з допомогою цікавої книжки пропонують читачам працівники Тальнівської дитячої бібліотеки.

Наразі в бібліотеці триває місцевий рівень Всеукраїнського дитячого конкурсу «Лідер читання» та буде припинений 22 серпня. Конкурс проводиться за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей спеціалізованими бібліотеками України для дітей за сприяння Міністерства культури України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY.

Спонукаючи дітей до читання, бібліотекарі проводять різні розваги та конкурси. Так, учні 5-6 класів шкіл Тального брали участь у мега-вікторині «Літо-літечко веселе», в програмі якої були: сонячна вікторина,  гра-приз «Скільки сонечок «світить» у бібліотеці?», конкурс  «Велика регата» та інше.

До участі в конкурсі можуть долучитись школярі Тальнівської ОТГ з 1 по 9 клас, які діляться на категорії: читачі 1- 4, 5-6, 7-9 класів.

    Кращих читачів у місцевій бібліотеці буде визначено за кількістю прочитаних книг та відзначено нагородами. Проведення обласного рівня конкурсу планується на початок вересня у м.Черкаси, а підсумкове визначення переможців буде проводитись в Одесі.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора