Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулась 43 позачергова сесія VIII скликання Тальнівської міської ради

Дата: 27.06.2019 10:03
Кількість переглядів: 311

26 червня 2019 року у великій демонстраційній залі КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля» відбулось пленарне засідання 43 сесії VIII скликання Тальнівської міської ради. На розгляд депутатів виносився ряд земельних питань та питання комплесної програми розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021рр.
Рішенням сесійної ради було затверджено проект землеустрою, щодо відведення земельної ділянки площею 10,0000 га для надання комунальному підприємству «Ритуал» у постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування із земель комунальної власності Тальнівської міської ради.
Розглядалось питання передачі (припинення) у користування (оренду) земельних ділянок комунальної власності, яке ухвалили депутати в цілому, а п.1, що стосується припинення права постійного користування земельною ділянкою з категорії земель житлової та громадської забудови, яка належить Державній станції захисту рослин Черкаської області площею 26,82 кв.м, було вирішено відправити на доопрацювання.
Також було внесено зміни до «Комплексної програми розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора