Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська громада святкувала День Конституції та День молоді

Дата: 29.06.2019 21:51
Кількість переглядів: 327

28 червня 2019 року жителі та гості Тального святкували День Конституції та День молоді. Культурно-оздоровчий комплекс «Співоче поле» зібрав охочих взяти участь у святкових заходах. Гойдалки, тир, батути, надувні гірки, солодощі та ігрові дрібниці дарували дітям атмосферу справжнього свята, а дорослі спостерігали за місцевими талантами, якими щедра наша громада.
Ведучі заходу Володимир Копійченко та Альона Сапіга привітали всіх з істинно українськими святами, які уособлюють основу законотворення та силу, міць і прогрес нашої держави. 
Глядачів розважали пісенними та танцювальними номерами. Яскравими серед них були пісні «Цвіт калини», «Країно моя», «Щиро бажаю» та інші. Неймовірні танцювальні та акробатичні трюки виконали «скорпіони», «піратки», зачарувала композиція групи «Спейс» «Гуляючи містом».
З привітальним словом виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман, яка відзначила, що молодь – це наше майбутнє, рушійна сила, яка може змінити хід історії, вона творить наше майбутнє, прогресивне, вільне, європейське, та активну молодь нашої громади відзначила грамотами.
Загалом організоване свято як виступаючим, так і глядачам принесло масу приємних вражень і позитивних емоцій та подарувало чудовий настрій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора