Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Ремонтні роботи по введенню в дію відділу "Міськрайонний Центр надання адміністративних послуг апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету"

Дата: 03.07.2019 10:27
Кількість переглядів: 293

У Тальному в приміщенні за адресою вул.Соборна, 15 (колишній банк "Україна") тривають ремонтні роботи по облаштуванню відділу «Міськрайонний Центр надання адміністративних послуг апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету»,  який у перспективі за принципом «єдиного вікна» та «прозорого офісу» буде обслуговувати не тільки Тальнівську громаду, а й увесь Тальнівський район.

Всі виконувані роботи по введенню в дію такого відділу здійснюються   відповідно до Програми «U-LEAD з Європою», яка передбачає підтримку створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг.

На даний час в Україні працює біля 800 сучасних центрів надання адміністративних послуг, і їхня кількість постійно збільшується. Мешканці багатьох міст України вже змогли переконатись в перевагах ЦНАП, сподіваємось, робота такого відділу в нашому районі принесе гарні результати та задовольнить всі потреби відвідувачів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора