Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Соколівочка відзначала 185-річчя

Дата: 08.07.2019 17:27
Кількість переглядів: 381

5 липня 2019 року Соколівочка відзначала свій 185-й День народження. У святковій залі сільського клубу-філії зібрались місцеві жителі та гості села.

   З привітальним словом виступив в.о.старости села Володимир Щербатюк, висловивши шану всім тим, що вкладають свою працю в життєдіяльність і розвиток села, побажав своїм односельцям  миру, міцного здоров’я, родинного благополуччя, розвитку та процвітання.

  Для глядачів відбувалось яскраве святкове дійство, яке організували працівники Соколівоцького сільського клубу-філії. Художні колективи клубу показали різні номери, які не залишили жодного байдужого у залі. Зачарував багатством співу фольклорний аматорський колектив «Берегиня», проникливо декламували вірші Тетяна Орел та Марія Сайковська, веселу  пісню подарували вихованці дитячого садка «Вишенька», власні вірші-спогади про проведену юність і дитинство читав уродженець Соколівочки Леонід Ремінець.

Розділити свято також завітали  колективи інших населених пунктів, які привітали соколівчан зі святом та подарувати всім гарний настрій. Серед них ансамбль «Довіра» з Корсуні,  фольклорний ансамбль «Перлина Петропавлівки» з Київщини, гурт «Отамани» з Тального та народний аматорський колектив «Поріччя» з Гордашівки.

У кожному виступі відчувалась любов до села, його жителів, звичок, обрядів, традицій. Ведучі свята згадали про здобутки своїх односельців, регіони, де зараз проживають вихідці з села, найстаршого та наймолодшого жителя, багатодітні сім'ї.

    Демонструючи неабияку гостинність, вправні соколівчанки традиційно пригощали всіх охочих кашею від в.о. старости села. Крім того, діти мали змогу скуштувати поп-корн, солодку вату, морозиво, придбати різні дрібниці. На любителів світлин чекала  облаштована фотозона біля клубу, а для поціновувачів рукодільних творів - організована виставка робіт місцевих майстрів хендмейду в фойє закладу.

 Заключним елементом заходу стала святкова дискотека, яка в запальних танцях зібрала учасників різних вікових категорій.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора