Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбудеться тренінг щодо соціальної адаптації ветеранів до умов мирного життя із Р.Френком П'юселіком

Дата: 10.07.2019 14:32
Кількість переглядів: 319

15-16 липня у місті Черкаси, у будинку культури ім.Кулика по вул.Благовісна, 170, буде проведений унікальний дводенний тренінг на тему: «Якісна комунікація як запорука успіху соціальної адаптації ветеранів до умов мирного життя», спікер ветеран війни у В’єтнамі, психотерапевт, тренер Р.Френк П’юселік.

Бійці, повертаючись з ООС, несуть війну додому. В цьому бачить загрозу катастрофічного сценарію для України психолог зі світовим іменем, один із розробників програми реабілітації військових, що її на цей час використовують в армії США, Роберт Френк П’юселік. Спецпризначенець армії США під час війни у В’єтнамі.

Один із засновників напрямку нейролінгвістичного програмування (НЛП) та розробник системи реабілітації ветеранів військових конфліктів. З 1998 року – постійний консультанат Корпусу миру. Коуч та тренер для військових із подолання посттравматичного синдрому (ПТСР). Автор книги «Війни реальності» - про «невидимі війни» в душі людини.

Запрошуємо ветеранів АТО, членів їх родин та фахівців, які надають послуги даній категорії населення взяти участь у даному заході. Вхід безкоштовний.

Початок роботи – 9.00, закінчення – 18.00.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора