Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Вітаємо з Днем бухгалтера і аудитора!

Дата: 16.07.2019 08:06
Кількість переглядів: 310

Традиційно 16 липня в Україні відповідно до  Указу Президента України від 20.04.2018 № 103/2018 бухгалтери та аудитори відзначають своє професійне свято.

Бухгалтер — одна з найвідповідальніших професій, розвинута і ефективно організована бухгалтерська справа є однією з невід'ємних елементів будь-якої економіки. Сучасний бухгалтер здійснює широку діяльність, яка включає планування і прийняття управлінських рішень, контроль і привернення уваги керівництва до порушень, оцінку та аналіз господарської діяльності підприємства. Крім того,  він задовольняє потреби користувачів у обліковій інформації, як зовнішній, так і внутрішній.  Аудитор, в свою чергу, перевіряє бухгалтерську та податкову звітність, виявляє бухгалтерські помилки та дає керівництву консультації щодо їх виправлення.

   На сьогодні бухгалтер та аудитор – це люди, які завжди ідуть в ногу з сьогоденням, яскраві, неординарні і всебічно розвинені особистості, які постійно удосконалюють свій професійний рівень, комунікабельні, здатні до продуктивного ділового спілкування спеціалісти, які розбираються в фінансових питаннях.

    Шановні бухгалтери та аудитори громади! Я високо шаную та усвідомлюю важливість вашої праці, від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто бажаю всім вам процвітання в житті і діяльності, прекрасного самопочуття і гарного настрою, впевнених сил і світлого розуму, відсутності помилок у роботі і благодаті вдома.

Нехай усі знання, вміння та здобутки  ніколи не доводиться зменшувати, ділити і віднімати, а лише примножувати, нарощувати і приплюсовувати!

Зі святом!

З повагою,

міський голова

Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора