Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ заступник директора консультувала людей, працюючи реєстратором  

Дата: 17.07.2019 12:43
Кількість переглядів: 286

Впродовж року у Державній службі зайнятості відбуваються зміни. Наразі запроваджують Інститут кар’єрного радника, ряд нових сервісів щодо надання послуг населенню та роботодавцям.

Реєстратор служби зайнятості першим зустрічає відвідувача, вивчає його цілі й очікування, налаштовує й мотивує на працю, інформує про послуги, які надає служба зайнятості, проводить первинне профілювання, тобто з’ясовує стаж, освіту, сімейний стан тощо, ознайомлює з актуальними вакансіями. У разі потреби – домовляється про зустріч шукача роботи з роботодавцем.

Заступник директора Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Слободян Наталія спробувала себе у ролі реєстратора. Вона ознайомила шукачів роботи з базою актуальних вакансій, внесла дані особи до системи ЄІАС, провела первинний прийом, первинне профілювання, а у зв’язку з відсутністю підходящої роботи спрямував шукача роботи до кар’єрного радника.

Кар’єрні радники, насамперед, покликані надавити послуги та нести відповідальність за сприяння у працевлаштуванні, виходячи з інтересів клієнта.

Н. Слободян вважає, що функції реєстраторів мають виконувати професіонали з добре розвиненими комунікативними здібностями та які систематично підвищують рівень власної професійної компетенції, а для цього в Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ постійно проводяться навчання фахівців, спрямоване на підвищення рівня їх професіоналізму.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора