Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 22.07.2019 14:18
Кількість переглядів: 305

Придумати ідею просто, а як її реалізувати…?

 

З метою сприяння організації самозайнятості безробітних громадян, Тальнівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості проведено засідання клубу «Територія успіху» на тему: «Гранти, як додаткове джерело фінансування бізнесу», в якому взяли участь 9 осіб із числа зареєстрованих безробітних, які цікавились питаннями відкриття власної справи.

Мета заходу: проінформувати безробітних про стан ринку праці та перспективні напрями підприємництва в регіоні, ознайомити з сучасними джерелами залучення коштів на створення та розвиток власної справи, зокрема через участь у грантових проектах.

Для успішного функціонування на ринку підприємству необхідна дієва система управління його активами. У цьому контексті суттєвим для підприємця буде ефективний вибір джерел фінансування, які є невідємною складовою діяльності підприємства.

У ході заходу фахівець служби зайнятості Олена Липкань ознайомила учасників з навчальними та інформаційними додатками, серед яких онлайн-платформа «Прометеус» і мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва». Олена Липкань зосередила увагу учасників клубу на Інтернет-ресурсах, що містять інформацію про грантові конкурси та інформувала про узагальнені особливості підготовки грантових проектів. Були продемонстровані відеосюжети з прикладами успішної участі у грантових проектах підприємців області, які ризикнули та отримали грантові кошти на розвиток бізнесу.

Засідання клубу пройшло досить активно та жваво, учасники виявили значну зацікавленість до його тематики, задавали чимало запитань, на які отримали компетентні відповіді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора