Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників торгівлі України!

Дата: 28.07.2019 08:01
Кількість переглядів: 305

28 липня 2019 року, в останню липневу неділю, відповідно до Указу Президента України № 427/95 від 5 червня 1995 рокусвоє професійне свято відзначають працівники торгівлі України.

Споконвіків торгівельна сфера мала величезне значення для економіки кожної з держав. Це найдревніше ремесло, у прадавні часи торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу, а сьогодні життя будь-якої повноцінної держави неможливо уявити без хороших і розвинених торгівельних відносин. Професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

 В нинішніх непростих політичних та економічних умовах в країні торгівля залишається однією з найбільш рентабельних, найперспективніших та інвестиційно приваблюючих галузей бізнесу. Топ-менеджмент українського рітейлу засвоює та впроваджує передові технології, вітчизняний та зарубіжний досвід ведення торгівельної діяльності. Завдяки цьому збільшується економічний потенціал держави та стає комфортнішим життя пересічних громадян.

   Шановні працівники торгівлі громади! Від імені Тальнівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто, вітаючи вас із вашим професійним святом, від щирого серця хочеться побажати вам, щоб і надалі ваші зусилля були спрямовані на забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі, удосконалення її інфраструктури, підтримку вітчизняного товаровиробника, поліпшення якості сервісу, нехай вашу роботу постійно супроводжують доброзичливі покупці і вірні розрахунки, а наявний асортимент завжди задовольняв найсміливіші запити клієнтів. В особистому житті – миру, натхнення, здійснення всіх задумів і усіляких життєвих гараздів.

     Зі святом!

 

З повагою,

міський голова

Олексій Юрченко

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора