Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось пленарне засідання чергової 44 сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 31.07.2019 15:04
Кількість переглядів: 302

30 липня 2019 року відбулось пленарне засідання чергової 44 сесії Тальнівської міської ради. На порядок денний виносився ряд важливих для громади питань.
Зважаючи на критичну ситуацію, яка склалась у КП «Водоканал», було схвалене рішення про виділення суми в 500 тис.грн. для погашення заборгованості по заробітній платі та 200тис.грн. - для погашення заборгованості по електричній енергії даного підприємства.
Одностайним було рішення про виділення 20 тис.грн. на встановлення металопластикових вікон для Тальнівської ДПІ Звенигородського управління ГУ ДФС у Черкаській області та 48550 грн. на встановлення металопластикових конструкцій у Тальнівській загальноосвітній I-IIIст.№2.
Враховуючи нагальну потребу, депутати задовольнили клопотання про придбання 2 мікшерних пультів, вартістю 25800грн. кожен, для використання у роботі КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля», та виділення 18500грн. на ремонт водогону і ремонт частотника КП«Джерело».
На сесійній раді також було вирішено трудовлаштувати 3-х медичних сестер у селах Соколівочка, Червоне, Здобуток на умовах цивільно-правових угод з навантаженням по 0.5 ставки кожна.
Більше 2 млн.грн. передбачено у бюджеті на III квартал 2019 року на утримання об’єктів соціальної сфери району спільного фінансування за рахунок збільшення дохідної частини.
Варто зазначити, що відповідно до рішення сесії була передбачена у бюджеті інфраструктурна субвенція на розвиток Тальнівської об’єднаної територіальної громади, яка буде спрямована на розроблення генеральних планів м.Тальне (у тому числі історико-архітектурного опорного плану міста), с.Здобуток, с.Соколівочка, с.Степне, с.Тарасівка, с.Червоне Тальнівського району Черкаської області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора