Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 20.08.2019 12:58
Кількість переглядів: 294

16 серпня 2019 року відбулось засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. На розгляд членів виконкому виносився ряд важливих для життя громади  питань.

Члени виконкому прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги особі, яка підписала контракт із Збройними Силами України.

За поданням начальника відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїси Карман на працівників освітянської галузі було схвалено рішення про нагородження  Почесними грамотами виконавчого комітету Тальнівської міської ради до Дня міста.

Одноголосно було  вирішено відзначити переможців щорічного конкурсу «Гордість громади» різних номінацій.

За поданням директора Тальнівської центральної бібліотеки Оксани Кобко на трьох підлеглих було вирішено нагородити їх Почесними грамотами виконавчого комітету Тальнівської міської ради до Всеукраїнського Дня бібліотек. Крім того, вирішено нагородити і директора Тальнівської центральної бібліотеки з нагоди професійного свята.

З метою зменшення обсягів утворення відходів, посилення контролю за екологічним станом місць утворення та видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людини, виконком міської ради вирішив створити постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Тальнівської об’єднаної територіальної громади та затвердження Порядку виявлення і обліку безхазяйних відходів на території Тальнівської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора