Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Спортивний проект на тему «Діджиталізація спорту в Україні»

Дата: 20.08.2019 16:08
Кількість переглядів: 653

Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради повідомляє, що Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної ради України спільно зі спортивним порталом MIXSPORT.PRO та за участю відомого боксера Володимира Кличка презентували спортивний проект на тему «Діджиталізація спорту в Україні».

        MIXSPORT.PRO – це інтернет ресурс, де зібрано інформацію про федерації з олімпійських та не олімпійських видів спорту, тренерів, спортивні локації та споруди, заходи нашої країни, а також цікаві статті, добірки і новини, які будуть корисні для кожного любителя спорту. Цей інформаційний спортивний проект є відкритою безкоштовною платформою для організаторів спортивних заходів, власників клубів, менджерів спортивних секцій та інших локацій, де проходять спортивні події.

      Даний портал дозволить збудувати інформаційну взаємодію між спортивними організаціями, державними органами, органами місцевого самоврядування та українськими громадянами, які мають бажання займатись аматорським спортом чи спортом вищих досягнень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора