Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про участь у проекті «Успішна жінка»

Дата: 17.10.2019 08:31
Кількість переглядів: 608

Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус-Україна» продовжує роботу над IX випуском книги інформаційно-видавничого проекту «Успішна жінка».

Проект засновано з метою відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни, адже сучасна жінка – гордість нашого сьогодення та яскравий взірець для наслідування прийдешнім поколінням. Державні зобов’язання у досягненні гендерної рівності є однією з передумов забезпечення стабільного розвитку українського суспільства на засадах демократії та, посилаючись на Конституцію України і закони України «Про інформацію», проект реалізується за підтримки ВРУ, міністерств, МАН України, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. В. Птухи.

До участі у проекті «Успішна жінка» запрошуються жінки, які очолюють підприємства промисловості, сільського господарства, приватні підприємства, заклади освіти, медицини, окремі підрозділи провідних підприємств регіону, держслужбовців, науковців, митців та ін., які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній та наполегливій праці.

Вихід книги з друку планується у грудні 2019 року.

Інформація розміщується додатково в інтернет-мережі: status-ua.com.ua .

Фінансування проекту здійснюється шляхом залучення коштів учасників проекту, спонсорів.

Заявки для участі у проекті можна подати до Тальнівської міської ради (відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради,каб. №414) до 10 листопада 2019 р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора