Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання з Днем працівників сільського господарства!

Дата: 17.11.2019 10:27
Кількість переглядів: 422

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. З хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави.

Тому це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Ваша робота нелегка, але дуже важлива, вас по праву називають годувальниками! Завдяки Вашим знанням і природній мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство.

Тому висловлюю слова щирої подяки всім, хто трудиться на благо нашої громади, на благо українського народу. Доземний уклін вам і щира подяка за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки, щедрість душі, любов до рідного краю, до рідної землі.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай кожен ваш день буде натхненним, супроводжується гарним настроєм і людською вдячністю. Миру і злагоди вашим родинам, міцного здоров’я та стабільного майбутнього!

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора