Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

21 листопада відзначаємо День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2019 08:22
Кількість переглядів: 274

Шановна Тальнівська громадо!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – день, який корінним чином перевернув свідомість українського народу та змінив хід української історії.

Cьогодні ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції демонструють усьому світу свою здатність захистити державу, зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям, які потерпають від свавілля терористів. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

Беззаперечно ми вшановуємо патріотизм і мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та в листопаді 2013 – лютому 2014 року постали у захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Низько вклоняюсь Героям Небесної Сотні, адже їхній подвиг є неоціненним для України. Пам’ять про загиблих патріотів щоденно відгукується в наших серцях.

Нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у наших домівках. Бажаю усім злагоди і непохитної віри в те, що ми, як єдиний великий народ,  зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України.

Слава Україні! Слава її героям!

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора