A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Щодо офіційних інформайних джерел громади

Дата: 03.12.2019 11:53
Кількість переглядів: 856

Увага! Важлива інформація!

Сторінка в соціальній мережі Faсebook під назвою «Тальнівська міська рада» (за посиланням: www.facebook.com/TalneMR),  НЕ Є офіційною сторінкою Тальнівської міської ради. Для більш ширшого інформаційного охоплення аудиторії в соціальній мережі  була створена ОФІЦІЙНА СТОРІНКА під назвою  «Тальнівська міська об’єднана територіальна громада» (за посиланням:

www.facebook.com/TalnivskaOTG), яка містить усі необхідні інформативні дані Тальнівської міської ради. Також   офіційним  джерелом  є сайт Тальнівської міської ради ( за посиланням: talnivska.gromada.org.ua), який створений для своєчасного, відкритого та прозорого  інформування жителів громади та всіх, кому небайдужа доля Тальнівщини.

 Тільки на цих двох офіційних інформаційних ресурсах ви зможете почерпнути всю достовірну інформацію, яка стосується різних сфер життєдіяльності громади.

Відношення до інших, за формою і змістом подібних, інформаційних ресурсів не маємо.

Ми прагнемо до розширення кола читачів, раді вашим успіхам та досягненням, дослухаємось до  проблем, презентуємо роботу виконавчого комітету та депутатського корпусу,  які висвітлюємо на наших сторінках.

Щиро сподіваємось, що наша інформаційна діяльність буде для вас корисною і цікавою!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора