Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Збройних Сил України та Днем волонтера

Дата: 06.12.2019 08:00
Кількість переглядів: 268

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Сердечно поздоровляю вас зі святом! Сьогодні особливо хочеться привітати тих, хто виконує військовий обов’язок перед державою у лавах української армії. На вас покладена священна місія – захищати рідну землю, боронити її цілісність та суверенітет, забезпечувати мирне життя свого народу.

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Український народ складає вам шану та глибоку вдячність за вірність присязі, мужність, стійкість, героїзм та волю.

Тому ми сильніше завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій матерів і дітей, людей похилого віку. Вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя – за кожну п’ядь української землі.

Поряд із датою відзначення Дня Збройних сил України відзначають Міжнародний день волонтера – це люди, які працюють безоплатно, підтримують військовослужбовців, встановлюють потреби солдатів, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами. Висловлюю слова подяки за вашу людяність, безкорисливу працю.

Бажаю всім вам родинної злагоди, міцного здоров’я, щастя, нових подвигів у благородній справі служіння Україні та її народові! Хай мирним буде небо над Україною!

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора