Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2019 08:00
Кількість переглядів: 267

Шановні депутати міської  ради, члени виконавчого комітету, працівники міської ради, всі, хто творить життя нашої громади! Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

 День місцевого самоврядування – це свято всієї Тальнівської громади та кожного з нас. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Саме органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців громади та несуть відповідальність за забезпечення належних умов її функціонування і розвитку.

Я щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, представникам громадських об’єднань, головам ОСББ і вуличних комітетів за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх  обовязків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Сердечно вдячний всім жителям громади, які вносять свій посильний вклад у розвиток громади, її інфраструктуру, адже тільки спільними зусиллями ми зробимо наше життя  затишнішим, комфортнішим та кращим.

Вірю, що разом ми зможемо належним чином задовольнити  потреби наших громадян, а також виправдати їхні надії та сподівання.

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, миру, родинного затишку, благополуччя та злагоди, життєвих щедрот всім, Божої ласки і світлої долі  на довгі, щасливі літа.

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора