Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2020 08:03
Кількість переглядів: 278

Шановні співвітчизники!

Сьогодні святковий і одночасно трагічний день. 31 рік тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни.
Афганська війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.
Свої вітання з цієї нагоди ми, в першу чергу, адресуємо вам, воїнам-«афганцям». Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людини, для якої «ОБОВ'ЯЗОК» - це не просто слово, а норма поведінки і суть життя. Виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, ви рятували бойових товаришів та мирних жителів, при чому проявили готовність платити найдорожчу ціну - власне життя.
Цього пам’ятного дня ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, і збережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому. Ми ніколи не забудемо ціни їхнього подвигу.
Я щиро зичу усім нам миру та ясного неба. Злагоди в родинах, щастя та душевного спокою.
Від усієї душі бажаю добра і достатку, міцного здоров’я, родинного тепла!

З повагою,
в.о.міського голови
Василь Сідько

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора