A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Головне управління пенсійного фонду України в Черкаській області інформує

Дата: 28.02.2020 10:45
Кількість переглядів: 596

      Враховуючи, що з 1 січня 2020 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічної декларації за 2019 рік, інформуємо про можливість дистанційного отримання інформації про розмір пенсії та нарахованої заробітної плати у 2019 році за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

      Отримати інформацію чи офіційну довідку про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії), витяг із реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування про нараховану заробітну плату можна через особистий кабінет вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (littps://portal.plu.uov.ua).

      Сервіс доступний для користувачів, які увійшли на вебпортал із кваліфікованим електронним підписом (КЕП).

         Кожен користувач може отримати довідку, засвідчену QR-кодом.

      Електронний документ із QR-кодом від Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством, є аналогом паперового документа, підписаного відповідальною особою в органах Фонду.

      Головним управлінням підготовлено інформаційну листівку з інструкціями щодо отримання зазначеної інформації через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України без особистого звернення до органів Фонду, що додається.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора