A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Встановлюємо контейнерні майданчики закритого типу для вивезення твердих побутових відходів

Дата: 28.02.2020 17:41
Кількість переглядів: 218

Пріоритетним напрямком діяльності виконавчого комітету Тальнівської міської ради є  вирішення питань щодо благоустрою населених пунктів нашої громади, зокрема розв’язання проблем із збору та прибирання   сміття, яке критично шкодить нашому довкіллю та створює осоружний вигляд територій.

Працюючи в цьому напрямку, в громаді розпочали роботу з  встановлення контейнерних майданчиків закритого типу для вивезення твердих побутових відходів.

Перший такий майданчик зафункціонував у Тальному по вул.Базарній вже  12 лютого (відповідне дозвільне рішення виконавчого комітету Тальнівської міської ради було прийняте ще 12 квітня 2019 року) , другий – зараз у процесі встановлення за адресою вул. Перемоги, 9, а третій – на черзі  - за адресою вул. Гагаріна, 17 (біля 9-поверхівки). Рішення про проведення капітального ремонту двох останніх було прийняте членами виконкому 21 лютого.

Монтаж, зварювальні та інші роботи здійснюються робітниками сектору з питань функціонування житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради на чолі з завідувачем сектору Петром Каплюченком.   

Сподіваємось, що поступово наша громада, та місто зокрема, буде естетично привабливою та охайною, а населення – свідомим.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора