A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулися зональні змагання з баскетболу  серед юнаків та дівчат за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед учнів  закладів загальної середньої освіти

Дата: 03.03.2020 12:41
Кількість переглядів: 218

29 лютого 2020 року на базі Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1- гімназія» та Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбулися зональні змагання з баскетболу  серед юнаків та дівчат за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед учнів  закладів загальної середньої освіти.

Суперниками команд юнаків та дівчат закладів освіти Тальнівської міської ради були команди із Уманського, Маньківського районів та Бужанської ОТГ.

Щиро вітаємо наші команди та їх наставників (Олега Баглая та Владислава Топтуна),  які у запеклій спортивній боротьбі  вибороли почесне II місце ( команда юнаків) та III місце (команда дівчат).

Бажаємо юним спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України та нашої громади!

Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради висловлює вдячність адміністрації і працівникам закладів (керівники Ольга Голота та Тарас Солошенко) та суддівській колегії (Івану Шевченку, Валентині Забермах, Максиму Баланюку, Світлані Балинець, Андрію Безуглому, Василю Гайшуку, Інні Царенко) за створення належних умов проведення спортивних змагань. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора