A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Зі святом весни!

Дата: 08.03.2020 07:55
Кількість переглядів: 227

Любі жінки!

Щиро й сердечно вітаю вас зі святом, що відкриває календар нової весни, оновлення й пробудження природи! Цей традиційний жіночий день розкриває вашу ніжність і красу, чарівність і неповторність.

Ви добрі й ласкаві, сильні й ранимі, тендітні й хоробрі; ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, даруєте їм спокій і щастя, ділитесь своїм душевним теплом, підтримуєте добрим словом, надихаєте на подвиги і творчість. Ваші усмішки наповнюють сірі будні яскравими барвами.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Тож нехай у вашому домі панує взаєморозуміння та злагода, завжди вас супроводжує успіх та добрий настрій. Нехай кожен прийдешній день розпочинається з відчуття радості, із впевненістю і душевним спокоєм. Хай завжди сяють ваші очі, збуваються всі мрії, завжди з вами будуть здоров’я, любов, краса та щастя.

Бажаю вам добра і любові, ласки й доброї долі, миру, підтримки та благополуччя.

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора