A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2020 08:22
Кількість переглядів: 251

Шановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України!
Вітаю вас з Днем українського добровольця!

Ви – герої, лицарі духу, добра та відданості, відверті та палкі патріоти України, які у непростий для нашої держави час згуртувалися і стали на захист її територіальної цілісності і суверенітету.

Саме так вас оцінює український народ, який ви захищаєте з березня 2014 року.

Тисячі звичайних українських громадян, патріотів, кинувши власні справи і рушивши з барикад на Майдані Незалежності, змогли згуртуватися в добровольчі батальйони  та  у складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, першими стали на її захист. Саме завдяки їх мужності, відданості і щирому патріотизму вдалося зупинити агресора і дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Ті виклики, які постали перед Україною, народили нове покоління Героїв, які проявляючи неабияку мужність, відвагу, героїзм, жертовність та демонструючи незламність духу, сьогодні на Сході України продовжують виборювати майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя цілі покоління патріотів України.

Ми вдячні бійцям, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході країни. Бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, для яких вогняний Донбас став останнім бойовим завданням. Пам'ять про них вічно житиме в наших серцях.

До цього часу тривають бої за повне звільнення України, і ми знаємо, що знаходимось під щоденним захистом військовослужбовців. Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок.

Нехай Господь оберігає Вас, дарує силу і наснагу для боротьби за свободу і неподільність нашої держави. Мирного неба, добробуту, витримки та  стійкості духу у вашій благородній справі.

Бажаю всім вам родинного щастя та злагоди, здоров’я, спокою та благополуччя у  ваших родинах.

Слава Україні!

З повагою,

в.о.міського голови

Василь Сідько

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора