Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Ситуацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію жителів Тального та Тальнівського району cтаном на 10 квітня прокоментувала головний лікар КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ганна Данилюк

Дата: 10.04.2020 10:02
Кількість переглядів: 266

Ситуацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію жителів Тального та Тальнівського району станом на ранок 10 квітня прокоментувала головний лікар КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ганна Данилюк.

«Після першого об’їзду по взяттю матеріалів для ПЛР-досліджень мобільна група зробила ще два об’їзди: 6 квітня (відвідали 13 осіб) та 9 квітня (відвідали 12 осіб). Результати ще поки чекаємо.

Зі всієї кількості двох останніх об’їздів 1 випадок  - огляд хворого на ГРВІ з наявністю катаральних явищ (огляд за рекомендаціями сімейного лікаря), всі інші – забір матеріалів для ПЛР-тестування у осіб, що прибули з-за кордону.

З приємністю хочу відзначити, що результати аналізів всіх 38 осіб, у яких відбиралися матеріали для ПЛР-тестування минулого тижня, є негативними. Ситуація під контролем,  поріг захворюваності вірусними інфекціями у Тальному та Тальнівському районі загалом не перевищує гранично допустимий».

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора