Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Протидіємо поширенню COVID-19!

Дата: 11.04.2020 19:23
Кількість переглядів: 447

 У Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді усіляко вживають заходів щодо недопущення поширення COVID-19.

Окрема увага приділяється тим місцям, які відвідує велика частина людей, саме вони несуть небезпеку зараження.

У багатоквартирних будинках, адмінбудівлях, підприємствах, установах, організаціях проводиться дезинфекція сходових клітин, перил, ручок вхідних дверей тощо.

Розпочавши роботу з дезинфекції місць загального користування ще 20 березня, по сьогодні щодня, крім вихідних, працівники сектору з питань функціонування житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради здійснюють оприскування лавок парків, скверів, дитячих майданчиків у Тальному та селах громади.

Окрім змивання від пилу та бруду, вулиці відучора ще й дезинфікують. Так, дезинфікуючим розчином дезактин спланована дезинфекція центральних вулиць міста: Соборної, Гагаріна, Замкової, Самойлова, Майданецької, Перемоги, Небесної Сотні.

Перший такий виїзд з обробкою був здійснений трактором МТЗ 82.1 Тальнівської міської ради (обробку проводили працівники сектору житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради), а з понеділка до таких робіт долучаться ще й техніка (ЗІЛ-130) та працівники ПрАТ «Комунальник». Проведення робіт буде здійснюватися вранці, ще до початку робочого дня основної маси жителів міста, тричі на тиждень за графіком.

Поряд з цим працівники житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради причепурюють нашу громаду, готують до великодніх свят: вибілюють бордюри, дерева, прибирають території від зміту, сміття, упорядковують клумби.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора