Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Дата: 08.05.2020 14:00
Кількість переглядів: 283

8 та 9 травня – пам’ятні дні, які примушують кожного задуматися над нашим минулим, над ціною волі, ціною миру, пагубністю і злочинністю нацизму.

У ці дні ми згадуємо ті часи, коли нашим дідам і прадідам довелось пройти фронтові шляхи зі зброєю в руках, захищаючи рідну землю від загарбницької навали.

У вічному боргу ми перед партизанами, бійцями фронту, усіма, хто  пережив часи окупації і полону та людьми, чиє дитинство припало на воєнні роки.

Навічно імена полеглих героїв викарбувано на гранітних плитах Пагорба Слави, до болю полум’я вічного вогню воскрешає в нашій пам’яті вогняні події Другої cвітової війни, які гіркими стражданнями пройшлись практично по кожній сім’ї та кожній родині.

Не забуваймо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, -завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

Сьогодні керівництво міста та району, представники Тальнівської районної організації ветеранів війни та праці, ветерани АТО, державні службовці вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню на Пагорбі Слави та до пам’ятника Невідомому солдату. Вшанували полеглих земляків у Другій світовій війні і в селах Тальнівської громади.

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Фото без опису

  

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора