Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Низький уклін ненькам Героїв!

Дата: 10.05.2020 08:18
Кількість переглядів: 262

Немає найріднішої в світі людини за матір. Материнська ніжність, материнські руки, материнське серце, мамина молитва… Вони здатні на все.
Материнська незрадлива безкорисна ласка і любов завжди були провідниками у житті, промінцями світла і надії і в хвилини радості, і в хвилини смутку і в той час, коли потрібно захищати рідну землю, неньку-Батьківщину.
Огорнуті неспокоєм трепетали серця і душі матерів захисників на сході України при новому наступі, при тривожному голосі сина, і раділи при черговій поразці ворога. Ці лагідні, ніжні і водночас мужні жінки виховали справжніх патріотів, гідних синів України, за це ми їм висловлюємо щиру вдячність.
Привітати матерів воїнів АТО Тальнівської об’єднаної територіальної громади, які поклали своє життя за мир і спокій в Україні напередодні теплого жіночого весняного свята – Дня матері - завітали в.о.міського голови Василь Сідько, начальник служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради Лариса Шевцова та представники громадської організації «Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО».
Від щирого серця побажали ім гарного здоров’я, тепла, достатку та сімейного затишку, вручили квіти і подарунки.
Низький уклін ненькам Героїв!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора