Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Працівників Тальнівського музею історії привітали з Міжнародним днем музеїв

Дата: 18.05.2020 16:26
Кількість переглядів: 251

18 травня – Міжнародний день музеїв. З нагоди професійного свята привітати працівників Тальнівського музею історії завітали в.о. міського голови Василь Сідько, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Любов Старовойтова, спеціаліст I категорії з питань культури та туризму відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Ольга Піддубна.

Шануючи плідну наполегливу працю зі збереження та примноження культурних надбань, популяризації самобутнього спадку українського народу, музейним працівникам побажали творчих успіхів, життєвого оптимізму, вдячних та задоволених відвідувачів, вручили квіти і подарунки.

У цей день було відзначено і волонтерів музею:  за вагомий особистий внесок у збереження культурної спадщини, підвищення ролі музейної справи в житті Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в.о.міського голови ВасильСідько вручив грамоти виконавчого комітету та квіти.

Директор Тальнівського музею історії Світлана Проценко провела гостей музейними кімнатами, ознайомила з експозиціями, висловила захоплення від професійної діяльності, подякувала колегам за наполегливу творчу працю та висловила радість зустрічі з нагоди свята.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора