Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

Дата: 24.05.2020 13:46
Кількість переглядів: 304

З метою підвищення поінформованості та обізнаності населення України через регіональні засоби масової інформації про можливості та переваги реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також кращі практики і позитивні зрушення, які є результатами впровадження реформи, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Учасниками конкурсу можуть бути представники регіональних ЗМІ незалежно від форм власності. Конкурсні роботи подаються до 30 вересня 2020 року відповідно до google-форми (посилання) для кожної номінації конкурсу.

Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

З номінаціями, основними засадами проведення конкурсу, критеріями визначення переможців та їх нагородження можна ознайомитись за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0706-17#n13.

Примірна форма заявки та вимоги до конкурсних робіт учасника Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» у 2020 році додаються.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора