Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Підведено підсумки та нагороджено переможців серед учасників флешмобу  #талант_у_кадрі

Дата: 01.06.2020 15:06
Кількість переглядів: 307

Сьогодні підведено підсумки та нагороджено переможців серед учасників флешмобу  #талант_у_кадрі, який тривав із 1 по 20 травня 2020 року.

Започаткований цьогоріч показ талантів у такому форматі для учасників був і своєрідним майданчиком для показу власних здібностей для широкої глядацької аудиторії, і суперництвом, бо кожному хотілось бути першим і кращим.

До участі долучилось 112 учасників, всі виявили старанність, показали свій хист, вміння, артистизм та шляхом народного голосування було визначено переможців.

У день дитячого свята – Міжнародного дня захисту дітей -  всі, хто здобув першість, отримали грамоти від відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради та подарунки від виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

В.о.міського голови Василь Сідько привітав переможців, побажав всім успіхів і здолання нових творчих вершин, а начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Любов Старовойтова висловила радість від розмаїття юних талантів у громаді та сподівання, що проведення таких заходів стане доброю мистецькою традицією.

Отже, імена переможців:

- у номінації «іструментальне виконання» – фортепіанний дует у складі Юрченка Іллі та Рябчун Аліни;

- у номінації «танець» – найменша група-бебіденс хореографічного колективу «Фантазія» Тальнівської дитячої музичної школи Тальнівської міської ради;

- у номінації «поетичне слово» - Біленко Максим;

- у номінації «вокальне мистецтво» – Сас Яна.

Відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради висловлює вдячність в.о.міського голови Василю Сідьку та депутату Тальнівської міської ради VIII скликання Олександру Гижку за надання спонсорської допомоги у придбанні солодощів та подарунків для переможців флешмобу.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора