Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

29 травня відбулось засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 01.06.2020 21:55
Кількість переглядів: 208

29 травня у великому демонстраційному залі відбулось засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради; на розгляд членів виконкому було винесено 19 питань порядку денного.

Одним із прийнятих важливих рішень засідання було погодження інвестиційної програми «Розвиток системи водопостачання» КП «Джерело» Тальнівської міської ради на 2020 рік, обсяг фінансування якої складає 22,4 тис. грн.. Дані кошти керівництво підприємства планує спрямувати на придбання 4-х лічильників типу Gross WPW-UA вартістю 5,6 тис. грн. кожен з метою технічної і технологічної модернізації основних виробничих фондів об’єктів водопостачання та підвищення надійності функціонування системи життєзабезпечення населення.

Необхідно відзначити, що на засіданні виконавчого комітету також були прийняті рішення про погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання даного підприємства та загальновиробничих норм питомих витрат електричної енергії на надання послуг з водопостачання, що є підгрунтям для проведення розрахунків тарифів на послугу з централізованого водопостачання.

Обговорюючи та розглядаючи соціальні питання, рішенням виконавчого комітету було задоволено 17 заяв мешканців Тальнівської ОТГ про надання одноразових матеріальних допомог, у тому числі 8 - на лікування та 9 - учасникам бойових дій; схвалене рішення про виділення коштів на придбання подарунка мешканці громади, якій виповнилось 90 років та відшкодування витрат КП «Ритуал» Тальнівської міської ради на поховання мешканця громади без визначеного місця проживання.

Членами виконавчого комітету також були прийняті відповідні рішення щодо продовження та скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами фізичним особам-підприємцям Тальнівської ОТГ.

Рішеннями виконавчого комітету було затверджено кошториси для проведення заходів відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради на червень 2020 року та за клопотанням відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради затверджені положення про проведення фізкультурно-оздоровчого заходу «Веселі старти дошкільнят» і Всеукраїнського Олімпійського дня та виділення коштів для нагородження учасників даних заходів у 2020 році (заходи заплановано провести у червні-вересні поточного року).

Членами виконкому Тальнівської міської ради також було вирішено надати дозвіл в.о. міського голови Сідьку В.П. на списання та затвердження актів списання матеріальних цінностей, використаних у процесі здійснення господарської діяльності сектором з питань функціонування житловокомунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради по питанню благоустрою населених пунктів Тальнівської ОТГ та утримання водопровідно-каналізаційного господарства на суму 607591,61 гривень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора