Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запрошуємо до участі в обласному фізкультурно-оздоровчому заході «Всесвітній біг заради гармонії в Україні»!

Дата: 08.07.2020 00:36
Кількість переглядів: 458

22 липня о 8.00 годині на стадіоні Тальнівського будівельно-економічного коледжу Уманського національного університету садівництва відбудеться обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Всесвітній біг заради гармонії в Україні». Проведення забігу проводиться для учасників двох вікових категорій: дорослі віком від 18 до 25 років (дистанція 500 м) та 26 років і старше (дистанція – 1км).

Запрошуємо усіх бажаючих жителів Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади та Тальнівського району долучитися до участі у забігу. Заявки на участь подавати до 20.07.2020 року у відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради (кабінет 403).

Телефон для довідок: 3-12-11.

Фізкультурно-оздоровчий захід «Всесвітній біг заради гармонії в Україні» відбудеться з дотриманням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» зі змінами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора