A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання чергової п’ятдесят дев’ятої сесії Тальнівської міської ради VІІІ скликання

Дата: 13.07.2020 11:39
Кількість переглядів: 266

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯМІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

Від 13 липня 2020 року                                                                                      №90-Р

 

Про скликання чергової п’ятдесят дев’ятої сесії Тальнівської міської ради VІІІ скликання

 

Відповідно до статтей 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

 

І. Скликати чергову п’ятдесят дев’яту сесію міської ради VІІІ скликання 23.07.2020 року о 10.00 год. в великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

 

ІІ. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VІІІ скликання наступний порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 №52/8-2 «Про бюджет Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (із внесеними змінами).

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 01.03.2019 №37/8-8 «Про Програму вдосконалення первинної медико-санітарної допомоги в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки» (із внесеними змінами).

 

3. Про призупинення діяльності закладу дошкільної освіти «Пролісок» с. Червоне Тальнівської міської ради Черкаської області.

 

4. Про підвезення дітей та учителів із с. Антонівка та с. Кобринова Гребля до Соколівоцької гімназії Тальнівської міської ради.

 

5. Про підвезення дітей із с. Глибочок до Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради Черкаської області.

 

6. Про хід виконання Комплексної програми розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки за І півріччя 2020 року.

 

7. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2018 №33/8-4 (із внесеними змінами).

8.  Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів частини нежитлового приміщення (спортивний зал), що знаходиться в будівлі Гордашівського навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня» Тальнівської міської ради Тальнівського району Черкаської області (діяльність призупинена).

9.  Про затвердження детального плану території частини кварталу, вулиці Соборної, б/н в адмінмежах м. Тальне Тальнівського району для визначення земельної ділянки під об’єкт торгівлі гр. Царюк Р.Я..

10. Про затвердження акту приймання-передачі причіпа ГКБ 819 з балансу виконавчого комітету Тальнівської міської ради на баланс КП «Ритуал» Тальнівської міської ради.

11. Про прийняття до комунальної власності  Тальнівської міської  ради частини вулиці Замкової від Тальнівського будівельно-економічного коледжу Уманського національного університету садівництва за  адресою: м. Тальне, вул. Замкова,93  до Тальнівського районного територіального центру соціального обслуговування за адресою: м. Тальне, вул. Замкова, 84.

12. Про земельні питання:

12.1 Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

12.2 Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації.

12.3 Про передачу (припинення) у користування (оренду, власність) земельних ділянок комунальної власності.

13. Різне.

 

ІІІ. Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

 

ІV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

В.о. міського голови                                                               В. Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора