Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Перші успіхи з COURSERA на Тальнівщині

Дата: 04.08.2020 17:59
Кількість переглядів: 288

 

Серед мешканців Тального вже є перші успіхи у проходженні онлайн-навчання на міжнародній освітній платформі COURSERA і як результат - отриманий сертифікат міжнародного зразка.

Так, жителька міста Тальне Ярина Циба може похвалитися своїми успіхами за результатами завершення навчання на освітній платформі Coursera.

Під час онлайн-консультації з фахівцем Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Ярина дізналася про те, що міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera через службу зайнятості відкрила безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних.

Безробітна вирішила скористатись даною можливістю, отримавши безкоштовний доступ для реєстрації на цій платформі, обрала курс, що її зацікавив, відповідально поставилась до проходження навчання та успішно завершила його за навчальною програмою Grammar and Punctuation.

Завдяки курсу від University of  California, Irvine, що повністю викладений англійською мовою, Ярина поновила та поглибила свої знання з англійської мови у царині граматики. Вона впевнена, що здобуті знання стануть їй у нагоді, адже нові знання, як правило, – нові можливості. Безробітна вирішила не зупинятись на досягнутому і планує продовжити навчання за іншим напрямком.

«Фахівець Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості порадила мені обрати один із курсів на міжнародній платформі COURSERA. Також працівниця центру зайнятості наголосила, що я зможу безкоштовно отримати сертифікат, оскільки така умова діє для всіх, хто перебуває у на обліку у центрі зайнятості. Усі курси на цій платформі  -англійською мовою, можна вибрати будь-яку спеціалізацію (мистецтво, економіка, філологія). Але враховуючи, що мої знання англійської не досконалі – мені було б важко вчити проблематику мистецтва чи економіки англійською мовою.

Тому я вирішила поглибити свої знання суто англійської мови у царині пунктуації і, відповідно, мій курс називався Grammar and Punctuation.

Дякую за дуже цікавий курс. Викладачі все гарно та чітко пояснюють.

Також під час проходження курсу відбувається багатовекторна комунікація між студентами цього курсу, адже в ході навчання є можливість перевіряти завдання один одного, висловлювати коментарі.

Процес навчання легкий та захоплюючий. Весь курс - на одному диханні. Отримані знання, практика та сертифікат міжнародного зразка – дуже хороше доповнення до резюме під час пошуку роботи» - ділиться враженнями Ярина.

Нагадуємо, що міжнародна платформа Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для безробітних. Це 3800 онлайн-курсів від кращих університетів та галузей промисловості. Детальніше за посиланням: https://www.coursera.org/.

Фахівці Тальнівської районної філії сподіваються, що цей чудовий приклад підштовхне кожного з нас до самовдосконалення шляхом пошукової, освітньої та творчої діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора