Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2020 07:22
Кількість переглядів: 291

Шановна громадо!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Саме  ці  дати  свідчать про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення   високорозвиненої, незалежної, могутньої   та процвітаючої держави.

Пишаємося, що є громадянами великої європейської держави Україна, яка засвідчила усьому світу готовність найвищою ціною  боронити свободу, незалежність та демократію.

Я схиляю голову перед пам’яттю тальнівців, усіх українських воїнів, волонтерів, мирних мешканців, які своє життя віддали за нашу незалежність, зупинили агресора, небезпеку тероризму та сепаратизму.

Водночас дякую всім тим, хто власною справою та прикладом робить все, щоб до України повернулись мир і злагода, тим, хто розвиває економіку й культуру, малий і середній бізнес, впроваджує зміни в медицині й освіті, здобуває перемоги у спорті, впроваджує інноваційні технології у різні сфери життя, бере активну участь у житті громади та країни в цілому.

Творімо разом нову історію єдиної, незалежної, могутньої України під знаменням рідного жовто-блакитного прапора та з Божим благословенням!

З повагою

в.о.міського голови

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора