Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запрошуємо до участі в спортивно - фізкультурному онлайн конкурсі «Спортивні рекорди. Підтягування на перекладині»!

Дата: 26.08.2020 08:12
Кількість переглядів: 549

З метою стимулювання активного дозвілля, піднесення рівня і престижу занять фізичною культурою та масовим спортом, пропаганди здорового способу життя  та активного відпочинку з  26 серпня по 09 вересня 2020 року відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради оголошує проведення спортивно-фізкультурного онлайн конкурсу «Спортивні рекорди. Підтягування на перекладині» до Дня фізичної культури і спорту.  

Конкурс реалізовується у вигляді спортивних активностей, які будуть відображатися на сторінці у соціальній мережі Фейсбук  «Спортивні рекорди Тальнівщини»  https://www.facebook.com/sporttalne/.

Участь у Конкурсі передбачає виконання наступної рухової активності: учасник розпочинає виконувати завдання з вихідного положення: вис хватом зверху (долонями вперед), кисті рук рекомендовано розмістити на ширині плечей, руки, тулуб і ноги випрямлені, ноги не торкаються підлоги (землі). Учасник підтягується, згинаючи руки, до такого положення, щоб його підборіддя було над перекладиною, потім повністю випрямляє руки, опускається у вис та зафіксувавши вихідне положення (вис хватом зверху), продовжує виконання вправи.

Вправу рекомендується виконувати протягом 30 секунд.

Перемагає той учасник, котрий виконав найбільшу кількість зафіксованих «підтягувань на перекладині» протягом 30 секунд.

Учасники беруть участь у Конкурсі шляхом створення відеороликів та завантаження їх на відповідній сторінці в установлені терміни.

Детальна інформація про конкурс - у Положенні про спортивно- фізкультурний онлайн конкурс «Спортивні рекорди. Підтягування на перекладині» до Дня фізичної культури і спорту за посиланням: https://rada.info/upload/users_files/36566327/608603872a31c7a77bdc23ac707e2eb1.pdf.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора