Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:26
Кількість переглядів: 198

Дорогі діти, шановні педагоги та батьки!
Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року!

Це свято кожного, хто навчається і навчає.
Для педагогів – це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями.Для дітей – це новий етап серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів.
Особливий цей день для тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.
Перед вами, дорогі першокласники, довгий, але надзвичайно цікавий та дивовижний шлях: віднині для вас багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Не менш важливий цей день і для майбутніх випускників, яким цьогоріч доведеться обирати свій професійний напрямок в житті. Тож нехай отримані вами знання дозволять обрати вірну дорогу в майбутнє та втілювати у життя найсміливіші задуми.
Знання – це сила. Без них неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту.
Особлива дяка педагогічним працівникам – шанованим вчителям - за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння!
Нехай ваш оптимізм, накопичений позитив та знання будуть щедро віддані учням. Хай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями і мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.
Вчителям, педагогам, батькам бажаю бути для дітей вірними друзями та порадниками, мудрими наставниками та помічниками на шляху до знань.
Зичу всім успішного навчального року, здоров’я, тепла, а також злагоди та миру нашій Україні!

З повагою
в.о.міського голови
Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора