A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 03.09.2020 08:34
Кількість переглядів: 433

Вчора відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

На початку засідання виступила начальник служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради Лариса Шевцова та повідомила про набрання чинності 14.07.2020  постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Уряд, зокрема, затвердив Порядок зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей.

Відтепер влаштування дітей до спеціалізованих закладів (зокрема, санаторних) здійснюється за рішенням органу опіки та піклування, яким у громаді є виконавчий комітет.

Тому вперше на розгляд членів виконкому було винесене питання про влаштування 11 дітей Тальнівської міської ОТГ до спеціальних закладів, серед яких:

- КЗ «Бабанська спеціальна школа Черкаської обласної ради» - 3 особи;

- КЗ «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради» - 2 особи;

- КЗ «Вільшанська спеціальна школа Черкаської обласної ради» - 1 особа;

- КЗ «Черкаський навчальний реабілітаційний центр «Країна добра» Черкаської обласної ради» - 1 особа;

- КЗ «Тальнівська санаторна школа Черкаської обласної ради» - 4 особи.

Кожне питання з влаштування на цілодобове перебування до зазначених комунальних закладів отримало схвальне рішення членів виконкому.

На засіданні виконкому були також були схвалені рішення про внесення змін до положень з проведення спортивних заходів, організованих відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради та в зв’язку з введенням у дію Постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 750 «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери», згідно з якою збільшуються посадові оклади з 1 вересня 2020 року, було вирішено затвердити штатні розписи закладів культури Тальнівської міської ради та групи по бухгалтерському обліку відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради на 2020 рік у новій редакції.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора