Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем підприємця!

Дата: 06.09.2020 08:06
Кількість переглядів: 195

 

Шановні підприємці громади!

Щиро вітаю вас із святом – Днем підприємця!

Ні для кого не секрет, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. 

Підприємництво – це вибір людей, які шукають можливості, втілюють нові ідеї, змінюють світ. Це щоденний виклик і щоденні рішення. Це самореалізація через створення нових товарів і послуг, наповнення бюджету і вирішення комплексу соціальних завдань та створення нових робочих місць.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

Я щиро вдячний всім підприємцям громади, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти та своєю невтомною працею активно сприяєте розвитку нашої громади, берете активну участь у вирішенні її економічних та соціальних проблем.

У цей святковий день бажаю вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, процвітання бізнесу, вдалих бізнес-проектів, стабільності та надійних партнерів, а також миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці!

З повагою

в.о.міського голови

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора