Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем рятівника!

Дата: 17.09.2020 09:15
Кількість переглядів: 287

Шановні працівники рятувальної служби!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня рятівника!

Ви володієте усіма якостями, які необхідні рятувальникам, – мужністю, витримкою та здатністю приймати відповідальні рішення у різноманітних екстремальних ситуаціях.

Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа чи аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні надбання.

З нагоди професійного свята висловлюю вам щиру вдячність за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви і надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі.

Дякую також ветеранам, які віддали багато років свого життя рятувальній службі та свій професійний досвід передають нинішньому поколінню, а також всім громадянам, які, маючи щире, добре, чуйне серце ідуть на порятунок людських життів, беруть участь у справі ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захищають здоров’я людей.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя, нових досягнень та успіхів у виконанні покладених відповідальних завдань.

З повагою

в.о.міського голови

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора