A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем музики!

Дата: 01.10.2020 16:44
Кількість переглядів: 203

Шановні  керівники та учасники музичних колективів, співаки і музиканти, поціновувачі музичного мистецтва!

Від щирого серця вітаю  вас з Міжнародним днем музики!

Це свято об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив йому своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, хто виховує юних музикантів або просто слухає, отримуючи велику насолоду від її звуків. Адже музика — чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності, вона не старіє та буде жити стільки, скільки  існуватиме людина.

Радий відзначити, що Тальнівська міська об’єднана територіальна громада багата справжніми поціновувачами, прихильниками музичного мистецтва та справжніми професіоналами своєї справи, які кожного дня прищеплюють любов до чарівного світу музики дітям, молоді, людям старшого покоління.

Особливу подяку хочу висловити тим, хто професійно навчає дітей музичному мистецтву. Ви несете у світ прекрасне, навчаєте відчувати красу музики своїх юних учнів, які тільки починають усвідомлювати глибину і  багатогранність світу.

Безмежно дякую тим, хто створює музичні шедеври, хто надихався і надихається на музику із любові до рідного краю, прославляючи цим Тальнівську громаду як на малій батьківщині, так і далеко за її межами. Тим, хто наповнив серце любов’ю до музики та творить сучасний музичний простір.

Бажаю всім натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці!

Нехай здійсняться всі життєві плани та творчі мрії, а кожен день буде сповнений світлої музики, яка надихає до життєвих перемог!

З повагою

в.о.міського голови

Василь Сідько.

Фото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора